Sider

onsdag 23. november 2011

Mitt første innlegg

Hei!

Endelig har jeg fått lavet meg en blogg, som skal handle om min erfaring i slektsforskning. Tenker å fortelle litt om hva jeg har forsket meg frem til. Vil så legge inn nye innlegg etterhvert som mitt arbeid går fremover. Håper med dette å få kontakt med de som forsker på samme slekt som meg. Samtidig er det et ønske at denne blogg kan glede mine slektninger som vil vite mer om våre felles aner.2 kommentarer:

  1. Så flott Anne-Grethe!! Gratulerer!! Skal bli spennende å følge deg, du som er så flink til å skrive får sikkert til mange flotte innlegg :)

    SvarSlett
  2. Takk for det Liv og takk til deg som er min første følger. Gleder meg til å komme i gang. Har vært litt opptatt med andre tanker i hodet de siste dagene. Som det å skrive bidrag til "stafettpinnen" til DIS-Sande og forberede meg til mitt andre foredrag som jeg har holdt i kveld. Men det har også gjort til at jeg har noe stoff ferdig til denne blogg. Legger nok ut noe en av de nærmeste dagene. Følger også med på din blogg, så jeg ser hvordan de drevne gjør det. Vi prates snart igjen ;)

    SvarSlett